Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Polo 1.6 TDI 2019


Detajet

Me marrëveshje

Polo 1.6 TDI 2019 Manual


Informacionet e shitësit

Auto Sallon Niki