Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Pistë Airoplan


Detajet

Me marrëveshje

Pistë Airoplan komplet me vetura dhe helikopter!


Informacionet e shitësit

Ajmin On Shop