Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Toka 50 Ari - Drenas


Detajet

Me marrëveshje

Shitet toka 50 ari ne drenas tek xhamia rruga qe te qon tek lagja e qervadikve - 044604352


Informacionet e shitësit

Dyqani.com