Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Banes


Detajet

1200.00 €

SHITET BANESA DRAGODAN PRISHTINË Çmimi: 1200 euro/m2 i negociushem Për informata shtese kontaktoni direkt me shitësin.


Informacionet e shitësit

Mars Consulting