Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Banesë


Detajet

600.00 €

????????????????????????????????????????????: Lagjja ELIZA, FushëKosovë ????????????????????????????????????: 97.78 m2 Salloni me kuzhine ▪️ Dhomë gjumi ▪️ Dhomë gjumit ▪️ Banjo WC ▪️ WC ▪️ Ballkoni ▪️ Depo. Për informata shtese kontaktoni direkt me shitësin.


Informacionet e shitësit

Mars Consulting