Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Ferizaj

BMW GT


Detajet

Me marrëveshje

BMW GT 535D X-drive M-Paket 313PS VITI: 2014 , FACELIFT Për informata shtese kontaktoni direkt me shitësin.


Informacionet e shitësit

Auto Sallon Nodi