Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Mitsubishi L200


Detajet

Me marrëveshje

Për informata shtese kontaktoni direkt me shitësin. Mitsubishi L200 2.5TD GLS viti 2001


Informacionet e shitësit

Auto sallon ADI