Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

iveko


Detajet

Me marrëveshje

Për informata shtese kontaktoni direkt me shitësin. 3100 iveko 2.8 turbo inter koller


Informacionet e shitësit

Fez Gashi