Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Gjakove

Mercedes Sprinter


Detajet

Me marrëveshje

Për informata shtese kontaktoni direkt me shitësin. Mercedes sprinteri 315 CDI me klim viti 2006 senzora


Informacionet e shitësit

Shet Kombi