Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Dush Masazher


Detajet

Me marrëveshje

Dush Masazher I Zi - 120eur I bardh - 120eur Inox - 113eur Baker - 115eur


Informacionet e shitësit

Pro Qeramika