Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Ferizaj

Tokë në Jezerc


Detajet

Me marrëveshje

10 ari Tokë në Jezerc në lagjen e Ukzmajleve


Informacionet e shitësit

Arsim Bajrami