Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Skenderaj

Motorr Kross


Detajet

Me marrëveshje

Kross:125 CC Viti:2022 Fuqia:125 CC (4T) Mosha E Lejuar:7-18 Vjeç Garancion:1 Vjeçar Shpejtsia Maksimale:80 Km/h Dogan te paguar


Informacionet e shitësit

Moto Driloni