Renditje e pacaktuar
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 89M² TE ALKO GROUP MBRAPA RRUGËS B DHE C.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 84.3M² NË MATI 1 NË AFËRSI ME RRUGËN C DHE B.

1,100.00€

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 89.58 M² TEK PRISHTINA E RE TE SPITALI AMERIKAN-PRISHTINË.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 140.50M² NË DRAGODAN (ARBËRI).

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 77.50M² NETO NË LAGJEN KODRINA, BANESAT E TREGTISË.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 99.94M² NË MUHARREM FEJZA.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 75M² NË RRUGËN MUHARREM FEJZA.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 42M² NETO ME FLETË POSEDUESE NË DARDANI.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 106M² NË LAGJEN BREGU I DIELLIT.

145,000.00€

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 86.60 M² TEK PRISHTINA E RE TE SPITALI AMERIKAN-PRISHTINË.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHEN PËR #SHITJE 2 BANESA 86.04 M²DHE 86.63 NË LAGJEN MATI 1 AFËR RRUGËS MUHARREM FEJZA TEK “POZHEGU BROTHERS”

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESA 96.95 M2 NË MATI 1, NË KOMPLEKSIN

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 105M² ME FLETË POSEDUESE TEK PRISHTINA E RE TE SPITALI AMERIKAN.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 61M²NETO ME FLETË POSEDUESE NË QENDËR.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 55.4M² NË MATI 1 NË AFËRSI ME RRUGËN C DHE B.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR SHITJE BANESA E BUKUR 106 M2 ME FLETË POSEDUESE NË LAGJËN MATI 1-PRISHTINË

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 48M² NË FUSHË KOSOVË.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 105.30M² NË RRUGËN “MUHARREM FEJZA”.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË MODERRNE 124 M² 3+1 NË LAGJEN BREGU I DIELLIT-PRISHTINË.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 69.94 M² NË LAGJEN BREGU I DIELLIT, KOMPLEKSI VA RESIDENCE.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #QIRA BANESË 2+1 81.9M² TE PRISHTINA E RE NË KOMPLEKSIN “PRISHTINA GREEN HILL.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PER SHITJE BANESA 63M2 NË KATIN 4-TË, RRUGA EDUARD LIR ARBERI( DRAGODAN) PRISHTINË, BANESA ËSHTË ME PAMJE NGA JUG-PERENDIMI.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 73.83M² NË LAGJEN E SPITALIT.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE 2 BANESA NË MATI 1 NË AFËRSI ME RRUGËN C DHE B.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 93.5M² NË RRUGËN A NË LAGJEN PRISHTINA E RE NË OBJEKTIN E GREEN RESIDENCE.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE GANSONJERE 40M² NË DRAGODAN (ARBËRI).

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 88.47M² NË LAGJEN BREGU I DIELLIT, KOMPLEKSI PANORAMA 2.

1,300.00€

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 76.22M² NË FUSHË KOSOVË TEK “ MENDI SHPK ”.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHEN PËR #SHITJE 3 BANESA NË LAGJEN E MUHAXHERËVE TEK PRIMA GROUP.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 55.4M² NË MATI 1 NË AFËRSI ME RRUGËN C DHE B

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 105M² NETO NË LAGJEN KODRINA, BANESAT E TREGTISË.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHEN PËR #SHITJE 2 BANESA NË LAGJEN PRISHTINA E RE NË OBJEKTIN E PRISHTINA PREMIUM RESIDENCE.

1,100.00€

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 61M²NETO ME FLETË POSEDUESE NË QENDËR.

200,000.00€

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESA 66.44M2 NË LAGJËN E SPITALIT “ VG CONSTRUCTION ”.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 3+1 92M² ME FLETË POSEDUESE NË FUSHË KOSOVË.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË ME SIPERFAQE 127 M² NETO NË LAGJEN MATI 1, NË RRUGËN MUHARREM FEJZA AFËR SHKOLLËS PAVARSIA.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË (GASONJERË) 35M² NË QENDËR MBRAPA HOTEL

79,000.00€

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #QIRA BANESË 2+1 NË LAGJEN MATI 1 .

370.00€

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

SHITET #BANESA ME FLETË POSEDUESE NË LAGJEN MATI 1, NË RRUGËN MUHARREM FEJZA TË SHKOLLA PAVARSIA,

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 81M² TE PRISHTINA E RE NË KOMPLEKSIN “CAPITAL HILL RESIDENCE.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE DHE #QIRA SHTËPI 250M² DHE 6.12ARI TRUALL ME FLETË POSEDUESE NË ÇAGLLAVICË.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 50M² NETO NË MUHARREM FEJZA.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 58.2M² NË LAGJEN PRISHTINA E RE.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 57.38 M2 NË VELANI TEK

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine
Patundshmëri
Product Image

OFROHET PËR #SHITJE BANESË 55.72M² NETO ME FLETË POSEDUESE NË LAGJEN DARDANIA.

Marrëveshje

Fol'eja Real Estate
Prishtine