Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Motor sharr hollandez


Detajet

60.00 €

Orginal me rryme 1500w


Informacionet e shitësit

Produkte te Zvicres