Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Slim Lip Pencil NYX Professional Makeup SPL 1.04g Nutmeg SPL811


Detajet

4.50 €

Formula kremoze siguron një efekt afatgjatë, nuancat janë intensive dhe shumë të pigmentuara. Për të arritur një pamje më të plotë të buzëve, është mirë të kombinoni laps dhe buzëkuq të së njëjtës nuancë.


Informacionet e shitësit

Nyx Professional make up