Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Tame & Frame Brow Pomade NYX Professional Makeup TFBP 5g TFBP05 Black


Detajet

8.50 €

Nuk njollos dhe disponohet në pesë nuanca që përcaktojnë vetullat dhe ofrojnë një pamje natyrale. Mundëson mbushjen e vetullave dhe korrigjimin e pjesëve të padëshiruara, me një rezultat përfundimtar tërësisht profesional.


Informacionet e shitësit

Nyx Professional make up