Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Mitrovice

Set me 5 Tenxhere


Detajet

21.99 €

OFERTE SPECIALE -Set me 5 Tenxhere Black Limited Edition Nga 49.99 në vetëm 21.99€ Porosit ne mesazhe Me një kapak xhami të papërshkueshëm nga nxehtësia mund të shihni lehtësisht gatimin dhe nivelin e pjekurisë së gatimit që gatuani. Diametri i eneve eshte: 16 cm 18 cm 20 cm 22 cm 24 cm Shenim: Produktet vijnë 100 % si në foto. Nëse ju vjen ndryshe mos e pranoni porosinë. Porosit në mesazhe Sasia eshte shumë e limituar. Paguaj vetëm pasi të pranoni porosinë.


Informacionet e shitësit

Lavdim Fejzullahu