Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

CHEVROLET AVEO 1.2 BENZIN 2009


Detajet

4000.00 €

Clim Abs Esp Air bag Xhamat me rym