Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Lokal me qera.


Detajet

Me marrëveshje

Për informata shtese kontaktoni direkt me shitësin. LOKAL ME QIRA 410m2 PRISHTINË #Lagjja e Spitalit #Rruga “Ernest Koliqi” edhe “Ahmet Gashi” afer Resturant #Loriano, Rruga #MuharremFejza”. Shumë afer #RrugësA. Kati përdhes! 410m2 + 170 m2 Terase në të dy anet e lokalit. 5 #Garazhda + #Parking në dy anet e lokalit! Çmimi: 10 euro/m2!