Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Banesë


Detajet

Me marrëveshje

SHITET BANESA NË LAGJEN TOSCANA PEJË Toscana Residence gjendet në njërën nga pjesët më të bukura te qytetit të Pejës,. Vetëm 10 minuta larg qendres se qytetit të Pejës. Çmimi: 78,000 euro Banesa