Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Lipjan

BMW X6 4.4 M TWIN TURBO COMPACTION 736 PS


Detajet

Me marrëveshje

SHES BMW X6 4.4 TWIN TURBO COMPACTION 736 PS 🔥🔥 VITI 2016 FULLLL OPCIONE I DOGANUAR'' INFO 049 207 206 📞📞