Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Gjilan

BMW X5 40 X-DRIVE 2012


Detajet

Me marrëveshje

BMW X5 40D. 3.0 DIESEL 2012. KM 240XXXX NGA 🇨🇭 ME DOGAN ÇMIMI 17990 IM7 PA DOGAN ÇMIMI 12990 045607112///048607112