Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

BANES


Detajet

Me marrëveshje

SHITET BANESA BREGU DIELLIT ????????????????????????????????????????????: Bregu i Diellit,#Aktash, afer Furres QERIMI 1, DaxaElectronix ????????????????????????????????????: 80 m2 Kati 4 - të {i fundit} Çmimi: 85,000 euro Për informata shtese kontaktoni direkt me shitësin.