Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

BANES


Detajet

Me marrëveshje

SHITEN 2 BANESA Kompleksin CIMA 2 Lagjen Mati 1 Prishtinë Çmimi: 1050 euro/m2 Bëhu me banesë të re! 3000€ Pjesëmarrja, Ndërsa pjesën tjetër paguaj me këste mujore për 15 Vite, Përmes bankës BKT.