Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

BANES


Detajet

Me marrëveshje

SHITET SHTEPIA në BËRNICË, ChelseaPoint PRISHTINË ????????????????????????????????????????????: Bernice në lagjen Bërnica Park e ndërtuar nga kompania e ndërtimit Chelsea Point. Për informata shtese kontaktoni direkt me shitësin.