Kthehu
Alt
Foto e produktit

✳️ Vjam i Gusave 100 % Bio ✳️ Vjam Guse më e duhura për shëndetin tuaj dhe Fëmijëve Tuaj vjen me super ofertë : ✳️1 Cope 15 Euro 2 copa 25 Euro. ✳️Transporti GRATIS në Kosove kurse në Maqedoni dhe Shqipëri 3 Euro ✳️Vjami i Gusave është shër

User ID: 1558 • URL: @produkte-te-ndryshme-1 • Lokacioni: Skenderaj

15.00€

Produkte të ngjashme nga shitës të ndryshëm

Dyqane
Product Image

ALOE VERA

177.00€

ALOE VERA
Prishtine
Dyqane
Product Image

🍯MJALT ME VJAM GUSE 🍯 DHJAMI I GUSES ESHTE I PASUR ME VITAMINAT A , D K DHE E , RETH 50 % E TIJ ESHTE ACID OLEIK ,QE NJIHEN SI YNDYRANT E SHDENDETSHME PER ZEMREN, DHE ENET E GJAKUT .OFRON ORGANIZMIT MBROJTJE GJAT STINES SE DIMRIT DHE PASTRIMIN E RRUGEV T

15.00€

Produkte te ndryshme
Skenderaj
Dyqane
Product Image

HERBALIFE

Marrëveshje

HERBA LIFE
Lipjan
Dyqane
Product Image

VAJ GURI

15.00€

Cosmetics Kosova
Gjakove
Dyqane
Product Image

BRUSHE PER FENERIM

Marrëveshje

Glam Cosmetics
Ferizaj
Dyqane
Product Image

GREEN TEA FACE WASH GEL

9.90€

Vitayeskosovo
Prishtine
Dyqane
Product Image

HERA FARMASI

16.50€

SH.S
Prishtine
Dyqane
Product Image

COLAGJEN PESHKU PER NJE LEKURE PA RRUDHA

30.00€

Heal Asian
Prishtine
Dyqane
Product Image

NJË PËRZIERJE NATYRALE E VAJIT KANOLA TË PAFILTRUAR DHE TË PARAFINUAR ME PRESION TË FTOHTË DHE VAJ BAJAME

26.24€

Red Diamond KS
Gracanice
Dyqane
Product Image

HERBALIFE

Marrëveshje

HERBA LIFE
Lipjan
Dyqane
Product Image

BROWN PEN LINER

5.00€

Flutur Cosmetics
Prishtine
Dyqane
Product Image

SERUM ME VITAMIN C DHE AC. HIALURONIK

23.00€

Vitayeskosovo
Prishtine
Dyqane
Product Image

NJË PËRZIERJE NATYRALE E VAJIT TË ARRËS SË PAFILTRUAR DHE TË PARAFINUAR ME PRESION TË FTOHTË DHE VAJ RAPESE

27.90€

Red Diamond KS
Gracanice
Dyqane
Product Image

LENSES.KOSOVA

40.00€

lenses.kosova
Gjakove
Dyqane
Product Image

SERUM PER KONTURA TE SYVE- PERFECTOR ILLUMINATING EYE SERUM

28.00€

Vitayeskosovo
Prishtine