Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

BMW x5 3.0 SD


Detajet

11800.00 €

- Bmw x5 3.0 SD , Dizel , X-drive , Viti 2009 , 286 PS , i Doganuar RKS , Full extra


Informacionet e shitësit

Arian Latifi