Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Fushe Kosove

Scooter


Detajet

295.00 €

Swis scooter new model 25km.h


Informacionet e shitësit

Astro Mobilshop