Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Banesë


Detajet

78000.00 €

SHITET BANESA NË LAGJEN TOSCANA PEJË ????????????????????????????????????????????: Toscana Residence gjendet në njërën nga pjesët më të bukura te qytetit të Pejës,. Vetëm 10 minuta larg qendres se qytetit të Pejës. Çmimi: 78,000 euro Banesa


Informacionet e shitësit

Mars Consulting