Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Lokal me qera.


Detajet

Me marrëveshje

Për informata shtese kontaktoni direkt me shitësin. LOKAL ME QIRA 410m2 PRISHTINË ????????????????????????????????????????????: #Lagjja e Spitalit #Rruga “Ernest Koliqi” edhe “Ahmet Gashi” afer Resturant #Loriano, Rruga #MuharremFejza”. Shumë afer #RrugësA. Kati përdhes! ????????????????????????????????????: 410m2 + 170 m2 Terase në të dy anet e lokalit. 5 #Garazhda + #Parking në dy anet e lokalit! Çmimi: 10 euro/m2!


Informacionet e shitësit

Mars Consulting