Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Tokë


Detajet

Me marrëveshje

Për informata shtese kontaktoni direkt me shitësin. SHITET TOKA 22 ari për TROJE ????????????????????????????????????????????: #Preoc #Graqanice! Çmimi: 4000 euro Ari ????????????????????????????????????: S=22 Ari


Informacionet e shitësit

Mars Consulting