Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Lokal


Detajet

1200.00 €

Për informata shtese kontaktoni direkt me shitësin. OFERTË #ZBRITJE1200 eu/m2 SHITET LOKALI TË PRISHTINA E RE ????????????????????????????????????????????: Prishtine e Re, Rruga “Hysen Tërpeza” dhe “Holger Pedersen”. #Kompleksi #Melia. #Inveatitor: #Prima #Group #Construction ????????????????????????????????????: 230 m2 Kati perdhese! Çmimi: #Zbritje nga 1400 euro/m2 në 1200 eu/m2.


Informacionet e shitësit

Mars Consulting