Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Banesë


Detajet

600.00 €

Për informata shtese kontaktoni direkt me shitësin. SUPER AKSION 600euro/m2 SHITET BANESA të ELIZA CIMAConstruction ????????????????????????????????????????????: #Lagjja ELIZA, #FushëKosovë. #Çmimi: Shumë i volitshem #VETËM600euro/m2 #ZBRITJE nga 650 eu/m2 #Kontrata behet të #NOTERI! ????????????????????????????????????: 97.78 m2 Renditja:


Informacionet e shitësit

Mars Consulting