Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

SHITEN PARCELAT NE NOVOBORDE


Detajet

1.00 €

-OFROHEN PËR #SHITJE #PARCELA TE NDRYSHME NE NOVOBORDË. -Parcelat gjindet në Fshatin Novobordë rreth 40m2 larg Prishtinës. -Sipërfaqe te ndryshme të Parcelave dhe me dokumentacion te rregulltë. -Parcel prej 15Ari -Parcel prej 18Ari -Parcel prej 6Ari -Parcel prej 23Ari -Parcel prej 40Ari -Parcel prej 90Ari -cmimi me marrveshje -kontakt 044/499/096 -Agjensioni Prona ime Patundshmeri. #novobord #parcela #shitje #village #ville #kosova #prishtina #tokë #ndertime #shtepia