Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Ferizaj

BMW GT


Detajet

40.00 €

BMW GT 630 xDrive M Sport VITI 2018 I Doganuar Tel : 044442222 049666668 Adresa: Magjistrale Ferizaj - Prishtinë , Babush www.gashiauto.com