Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Ferizaj

Tokë


Detajet

Me marrëveshje

Tokë 2.5 Hektar


Informacionet e shitësit

Arsim Bajrami