Filloni listimin e produkteve, veturave dhe patundshmërive tuaja, shitja në Dyqani.com fillon nga 15 Dhjetori!

Prishtine

Çarçaf resistant ndaj ujit 120x200


Detajet

12.99 €

ÇARÇAFËT KUNDËR UJIT, SHPËTIM PËR DYSHEKUN TUAJ. Çarçafët rezistentë kundër ujit janë të butë dhe ju mundësojnë gjumë tepër të rehatshëm. Ju garantojmë mbrojtje 100% të dyshekut tuaj nga dëpërtimet e mundshme të ujit, lëngjeve, etj. Ndalon futjen e pluhurit dhe molave në dyshek. Zgjateni jetën dyshekut tuaj me një investim fare të vogël siç është çarçafi kunder ujit te cilin e gjeni me dimenzione te ndryshme ne oneaccessories. 120x200+30(anesore) Materiali te cilin mund ta zgjedhesh: Plish (Velvet) Ose Frotir