Kthehu
Alt
Foto e produktit

Burek me djath

User ID: 836 • URL: @pgp-kolasin • Lokacioni: Mitrovice

0.93€

Produkte të ngjashme nga shitës të ndryshëm

Dyqane
Product Image

LËNG KAÇE DHE LËNG VISHNJE

Marrëveshje

Red Diamond KS
Gracanice
Dyqane
Product Image

PICA E MHUSHNK

0.60€

P.G.P Kolasin
Mitrovice
Dyqane
Product Image

PRODUKTE TË SHENDETSHME

Marrëveshje

Bio Produkte Meli
Mitrovice
Dyqane
Product Image

PRODUKTE TË SHENDETSHME

Marrëveshje

Bio Produkte Meli
Mitrovice
Dyqane
Product Image

PITE SARAJEVES ME VISHNJE

1.36€

P.G.P Kolasin
Mitrovice
Dyqane
Product Image

MBËSHTJELLËS E FLETORËS

Marrëveshje

B'Lucky Ks
Lipjan
Dyqane
Product Image

PITE NGRIRA SHTEPIAKE ( DJATHE, SPINAQ,SPINAQ/DJATHE)

2.55€

P.G.P Kolasin
Mitrovice
Dyqane
Product Image

ËMBËLSIRË

Marrëveshje

SweetCake Eda
Mitrovice
Dyqane
Product Image

DEKORE TË NDRYSHME

Marrëveshje

AAF Handmade
Mitrovice
Dyqane
Product Image

FLETËSHËNUESE

10.00€

B'Lucky Ks
Lipjan
Dyqane
Product Image

ËMBËLSIRA

Marrëveshje

SweetCake Eda
Mitrovice
Dyqane
Product Image

KEK (PROJICE)

0.85€

P.G.P Kolasin
Mitrovice
Dyqane
Product Image

BUKE SPECIJAL(DHETSHE)

1.02€

P.G.P Kolasin
Mitrovice
Dyqane
Product Image

KROASAN I NGRIRE ME QOKOLLAT

1.10€

P.G.P Kolasin
Mitrovice
Dyqane
Product Image

HUMMË

Marrëveshje

HUUMë Handmade natural product
Prishtine